duminică, 24 ianuarie 2010

GHIDUL AUTO

Chestionare auto, scoala de soferi, legislatie auto, cod rutier totul pentru carnet auto, curs legislatie auto gratis,intrebari mecanica, examen auto, teorie rutiera, manevre interzise, pemis auto, legislatie rutiera. Le poti invata pe toate in acelasi timp cu "Ghid Auto".

Chestionare auto si legislatie rutiera revizuite permanent
ultima actualizare: Ianuarie 2012
GHIDUL AUTO
Editia electronica impreuna cu noul program de simulare a examenului pe calculator.

Acest ghid auto are ca scop indrumarea dumneavoastra in ceea ce priveste eficienta invatului pentru examenul auto. Ghidul auto contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a va pregati sa luati examenul pentru permis auto fara sa fiti nevoiti sa mai cumparati alte carti.
Practic va "invata sa invatati".

ATENTIE:
........70% dintre cei care nu au promovat proba teoretica (sala) au picat pentru ca nu au stiut cum sa invete (invatarea mecanica duce foarte usor la esec) si nu pentru ca nu au invatat destul. Legislatia rutiera este astfel conceputa incat sa poata fi adaptata si interpretata pentru fiecare situatie ce poate sa apara.
.........70% dintre cei care pica traseul o fac din cauza emotiilor desi stiu sa conduca masina foarte bine. Un alt factor fiind acela ca nu au condus destul si asta le creeaza un sentiment de nesiguranta, noi va aratam cum sa evitati acest lucru.

Ghidul auto contine in doar cateva capitole tot ceea ce trebuie sa stiti legat de procesul de invatare si concentrare nu numai pentru a promova din prima incercare examenul auto dar si pentru a fi un sofer bun toata viata.

Cuprins:
1.Examenul teoretic (sala):
1.1 Introducere
1.2 Evitarea invatatului mecanic
1.3 Logica chestionarelor auto
1.4 Realizarea unei scheme logice care sa structureze toata
       teoria intr-o forma usor accesibila
+Programul de simulare a examenului pe calculator. Pentru detalii click aici.
2. Examenul practic (traseul):
2.1 Metode de inlaturare a emotiilor incepand cu prima ora de     
      condus
2.2 Metoda de a conduce prin vizualizare si imagistica
2.3 Metode de concentrare si sporire a atentiei

Anexa 1 contine :
-Intrebarile,raspunsurile si explicatiile ce va scutesc de citirea legislatie rutiera.
Anexa 2 contine :
1. Breviarul punctelor de penalizare( trebuie citit cu atentie)
2. O schema structurata a infractiunilor si pedepselor
3. O schema logica a cazurilor in care sunt interzise depasirea, oprirea, stationarea, intoarcerea, mersul inapoi si unde este obligatorie reducerea vitezei.


.......In mod normal, primii pasi pe care-i face cineva atunci cand se hotaraste sa se pregateasca pentru examenul auto este sa-si procure cartile aferente legislatiei si codului rutier si sa se apuce sa citeasca ore intregi pe zi fara a retine prea mult din acele sute de pagini. Aceasta deoarece informatia pura folositoare in viata de zi cu zi a unui sofer se extrage foarte greu. Se pierd ore intregi cu plictisitoare pagini legate de reguli de buna purtare, reguli ce se invata in cei 7 ani de acasa, sau cu diferite reguli de organizare a drumurilor ce nu privesc deloc soferul si exemplele ar putea continua.
      
        Ceea ce incercam noi in capitolele acestei carti este sa reducem si sa eficientizam timpul alocat invatatului pentru examenul auto.
       
         Urmand pas cu pas instructiunile cuprinse in aceasta carte va veti mari sansele de reusita din prima incercare la acest examen cu peste 90 %, veti scurta timpul alocat invatarii si  veti sti cum sa va usurati munca.
         Vom realiza toate aceste lucruri prin folosirea unei metode simple care va duce la structurarea informatie intr-o forma mult mai accesibila pe care o veti asimila intr-un timp foarte scurt si pe care nu mai riscati sa o uitati asa cum se intampla daca invatati mecanic( pentru ca asta se intampla atunci cand incercati sa retineti cele doua sute de pagini de legislatie).

Timpul calculat pentru a invata toata teoria pentru examenul auto dupa aceasta metoda este de numai cateva zile, in functie de orele pe care le puteti aloca studiului in fiecare zi. In continuare va vom arata cum sa invatati, pt a promova examenul teoretic din prima incercare cu maximul de puncte...

Continut Anexa 1 :
Cele 22 de categorii de intrebari:
1. Indicatoare rutiere
2. Depasirea
3. Prioritatea
4. Oprirea stationarea si mersul inapoi
5. Schimbarea directiei de mers
6. Viteze
7. Marcaje rutiere
8. Semnalele agentului de circulatie
9. Trecerea la nivel cu calea ferata
10. Obligatii si reguli generale pentru conducatorii auto
11. Reguli pe autostrazi
12. Contraventii
13. Infractiuni
14. Inspectia tehnica a autovehiculului
15. Obligatii legate de tramvaie
16. Reglementari birocratice
17. Reglementari pentru permis categoria B
18. Remorci
19. Centura de siguranta
20. Conducerea preventiva
21. Mecanica
22. Masuri de prim ajutor

Fiecare din intrebarile ce compun cele 22 de categorii sunt insotite de explicatia logica pe intelesul tuturor a raspunsului corect. Mentionam ca toate explicatiile raspunsurilor corecte sunt concepute pe baza legislatie in vigoare.

Un ghid auto care parcurs pas cu pas va scuteste de saptamani intregi din timpul dumneavoastra si sume importante de bani cheltuite inutil cu repetarea examenului.

Cumpar acum cartea electronica Ghid Auto la pretul de 45 ron (livrare gratuita) cu plata ramburs sau 9 euro cu plata online.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu